Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: D/Kw.233.4.4.2022 Dostawy drobiu i wyrobów drobiowych

Andrzej Borowik
Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Olsztynie Oddział: Areszt Śledczy w Hajnówce
Termin:
Zamieszczenia : 08-03-2022 11:52:00
Składania : 14-03-2022 09:00:00
Otwarcia : 14-03-2022 09:30:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,

             

informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego tj.: Areszt Śledczy w Hajnówce w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny lub przesłanie formularzu ofertowego na pocztę elektroniczną as_hajnowka@sw.gov.pl.

Wykonawca w ofercie składanej poprzez formularz elektroniczny dokonuje korekty podatku VAT na obecnie obowiazujacy.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel. 857391918  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Załącznik nr 1 OPZ.docx docx 41.96 2022-03-08 13:12:07 Postępowanie
Załącznik nr 2 Oferta.docx docx 20.27 2022-03-08 13:12:14 Postępowanie
Załącznik nr 3 Projekt umowy.docx docx 40.76 2022-03-08 13:12:19 Postępowanie
Zapytanie ofertowe na dostawy drobiu i wyrobów drobiowych 2022.pdf pdf 640.46 2022-03-08 13:12:24 Postępowanie
Załącznik nr 1 OPZ.docx docx 41.96 2022-03-14 09:00:00 Publiczna wiadomość
Załącznik nr 2 Oferta.docx docx 20.27 2022-03-14 09:00:00 Publiczna wiadomość
Załącznik nr 3 Projekt umowy.docx docx 40.76 2022-03-14 09:00:00 Publiczna wiadomość
Zapytanie ofertowe na dostawy drobiu i wyrobów drobiowych 2022.pdf pdf 640.46 2022-03-14 09:00:00 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2022-03-14 09:00 Komunikat Zamawiającego Zamawiajacy informuje,iż przeznacza na sfinalizowanie powyzszego zadania kwotę 121 0701,00 zł brutto. Zamawiający dokona porównania ofert które zostały przedłożone w wskazanym terminie na platformę zakupowa lub otrzymane pocztą elektroniczną na adres as_hajnowka@sw.gov.pl.

Załącznik nr 1 OPZ.d [...].docx

Załącznik nr 2 Ofert [...].docx

Załącznik nr 3 Proje [...].docx

Zapytanie ofertowe n [...].pdf

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Ćwiartka z kurczaka Ćwiartki z kurczaka świeże, I klasy jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, element uzyskany z rozbioru tuszki kurczaka bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych. Powierzchnia czysta, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 3500 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
2 Mortadela drobiowa Kiełbasa homogenizowana, batony o ø50-75mm odkręcane na automacie o długości ok. 30 cm. Poddawane procesowi parzenia. pakowane w atmosferze ochronnej Bez ograniczeń, do bezpośredniego spożycia na zimno lub na gorąco. Powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu niedopuszczalne skupiska jednego ze składników , konsystencja soczysta. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Mięso drobiowe min. 67%, tłuszcz, woda, tkanka łączna wieprzowa, sól, przyprawy naturalne 2500 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
3 Parówki drobiowe Wyrób w osłonce sztucznej ø15-20, Batony o długości ok. 12-cm odkręcane górą i dołem. Produkt homogenizowany. Pakowane w atmosferze ochronnej, dopuszcza się VAC. Bez ograniczeń, do bezpośredniego spożycia na zimno lub na gorąco. powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu. Na przekroju surowce równomiernie rozłożone Barwa od brązowej do ciemno brązowej. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Mięso drobiowe min 60 %, woda, sól, przyprawy naturalne . 1800 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
4 Pasztet drobiowy Wyrób w foremkach aluminiowych o wadze ok. 0,5-1,5kg poddawany procesowi pieczenia. Bez ograniczeń, do bezpośredniego spożycia na zimno lub na gorąco. Wyrób w foremkach aluminiowych pakowany VAC. Konsystencja dość ścisła, dopuszcza się nieliczne pęcherze powietrza pod osłonką. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Mięso z mięsa drobiowego min 50% wątroba drobiowa, sól, przyprawy naturalne 1500 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
5 Mięso gulaszowe z indyka Mięśnie głębokie poprzerastane tkanką łączną z zewnątrz pokryte warstwą tłuszczu, całkowicie pozbawiona kości, skóry, Zapach i smak charakterystyczny dla mięsa drobiowego Barwa – jasnoczerwona, czerwona bez przebarwień, cechy dyskwalifikujace: Mięso ze zwierząt niedojrzałych, wodniste o wiotkiej konsystencji, wykazujących liczne guzy lub rany; części z wylewami krwotocznymi, mięso niepoddane badaniu poubojowemu; wykazujące cechy rozkładu gnilnego i zmian oksydacyjnych lipidów 1300 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
6 Serca drobiowe Serca drobiowe, niezakrwawione, nieposzarpane. Konsystencja – jędrna, elastyczna. Zapach – swoisty, charakterystyczny dla serca drobiowego. Barwa – ciemna brązowa. Powierzchnia – czysta, gładka, lekko błyszcząca i wilgotna, bez przekrwień, ponacinań. Cechy dyskwalifikujace: Serca wykazujące cechy rozkładu gnilnego i zmian oksydacyjnych lipidów, zapleśnienia. 1200 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
7 Przysmak drobiowy Wyrób w osłonce sztucznej barierowej, o ø80 -100 i długości ok. 30-45 cm zamykane klipsem. Poddawany procesowi parzenia. Bez ograniczeń, do bezpośredniego spożycia na zimno lub na gorąco. Powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu, Na przekroju surowce równomiernie rozłożone, konsystencja soczysta. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Mięso drobiowe min. 55%, tłuszcz, woda, sól, przyprawy naturalne 1500 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
8 Kielbasa z piersi kurczaka Wyrób w osłonce naturalnej, barwionej ø28-32. Batony o długości ok. 38cm odkręcane dołem. Poddawane procesowi wędzenia i pieczenie w komorze Pakowane w atmosferze ochronnej lub luzem Bez ograniczeń, do bezpośredniego spożycia na zimno lub na gorąco. Powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu równomiernie pomarszczona. Na przekroju surowce równomiernie rozłożone Barwa od jasno złotej do brązowej. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Mięso drobiowe min. 70%, tłuszcz, woda, sól, przyprawy naturalne 2000 kg Areszt Śledczy w Hajnówce
67 Warszawska
17-200, Hajnówka
(0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2858 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 90% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Częstotliwość realizacji dostaw 10% – 1 raz w tygodniu – 0 punktów; – 2 razy w tygodniu – 10 punktów; Zamawiający określa minimalną częstotliwość realizowanych dostaw na 1 raz w tygodniu za którą oferent otrzyma 0pkt. W celu ujednolicenia przyznawanych punktów zamawiający zobo-wiązuje oferentów do określania w ofercie tylko w/w częstotliwości realizacji dostaw. Maksymalna ilość uzyskanych punktów za kryterium częstotliwość realizacji dostaw wynosi 10pkt. (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 220