Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 14-06-2023 13:03:00 |
Składania : | 21-06-2023 12:59:00 |
Otwarcia : | - |
Tryb: | Zapytanie ofertowe |
Rodzaj: | Dostawy |
WYMAGANIA,
WARUNKI
Akceptując wymagania
zamawiającego, Wykonawca wyraża zgodę na wszystkie warunki i postanowienia oraz
zobowiązuje się do ich przestrzegania. Jeżeli Wykonawca nie akceptuje
poniższych wymagań i warunków proszony jest o nieskładanie oferty.
Kary umowne i inne postanowienia:
DODATKOWE WARUNKI REALIZACJI ZAMÓWIENIA:
Zamawiający zastrzega, że Wykonawca nie
może zbyć lub przenieść zobowiązań Zamawiającego powstałych w wyniku realizacji
niniejszego zamówienia, a będących należnościami Wykonawcy na rzecz innych
podmiotów.
W przypadku pytań
osobą upoważnioną przez Zamawiającego do udzielania informacji Wykonawcy jest:
W sprawach dotyczących
asortymentu:
Pan Dariusz Roszer –
szef kuchni Sekcji Żywnościowej Szkoły Policji w Katowicach,
ul. Gen. Jankego 276,
tel. 47 8516 335 kom. 515 031 023 od godz. 8.00 – 15.00.
W sprawach
finansowych:
Pan Marek Białas -
starszy inspektor Wydziału Zaopatrzenia
Szkoły Policji w
Katowicach, ul. Gen. Jankego 276, tel. 47 8516 378 od godz. 8.00 – 15.00.
e-mail
marek.bialas@spkatowice.policja.gov.pl
Do sporządzenia ewentualnego zamówienia proszę o
aktualne dane firmy: nazwę, adres, NIP, REGON, telef./ faks.
Komunikaty