Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: DWK.KZP.273.AŁ.35.2023 Sukcesywna dostawa mięs i wędlin do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Mysłakowicach w okresie od 01.01.2024 r. do 31.12.2024 r.

Termin:
Zamieszczenia : 05-12-2023 14:27:00
Składania : 13-12-2023 10:00:00
Otwarcia : 13-12-2023 10:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Zapytanie ofertowe_Mięsa_Mysłakowice_na 2024.pdf pdf 451.88 2023-12-05 14:27:00 Postępowanie
Zal_nr 1_OPZ_Mięso_Mysłakowice_na 2024.pdf pdf 487.03 2023-12-05 14:27:00 Postępowanie
Zał. nr 2_For._informacyjny_miesa.docx docx 20.31 2023-12-05 14:27:00 Postępowanie
Zal_nr 3_Umowa_Mieso_Mysłakowice_na 2024.pdf pdf 528.18 2023-12-05 14:27:00 Postępowanie
Zał. nr 2_For._informacyjny_miesa.docx docx 20.31 2023-12-05 14:27:00 Kryterium
Zestawienie ofert_Mysł._miesa.pdf pdf 688.76 2023-12-13 10:33:24 Publiczna wiadomość
Wybór oferty_miesa_Mysl_2023.pdf pdf 870.77 2023-12-13 11:19:17 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2023-12-13 11:19 Andrzej Łabowski Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

Wybór oferty_miesa_M [...].pdf

2023-12-13 10:33 Andrzej Łabowski Zestawienie złożonych ofert

Zestawienie ofert_My [...].pdf

2023-12-13 10:00 Komunikat Zamawiającego Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 65.240 zł. brutto

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 baleron wieprzowy 90% mięsa wieprzowego, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie) 4 kg - (0)
2 boczek surowy łuskany świeży, bez żeberek,100 % mięsa 13 kg - (0)
3 boczek wędzony parzony/got. Boczek wędzony, parzony, paski – świeży, bez żeberek i bez skóry, powierzchnia czysta, lekko wilgotna, wyczuwalny smak wędzenia, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy; konsystencja: wilgotna, niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku 45 kg - (0)
4 filet z indyka surowy mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu nie więcej niż 3%, mięso bez nastrzyków 45 kg - (0)
5 filet z indyka wędzony bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie) min 93% mięsa z piersi z indyka,wędzone i parzone w naturalnej osłonce, o niskiej zawartości tłuszczu 55 kg - (0)
6 filet z kurczaka surowy- płaty bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie) min 93% mięsa z piersi z kurczaka,wędzone i parzone w naturalnej osłonce, o niskiej zawartości tłuszczu 125 kg - (0)
7 golonka konserwowa bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie) min 93% mięsa wieprzowego z szynki 27 kg - (0)
8 indyk szyje mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu nie więcej niż 3% 12 kg - (0)
9 indyk-gulaszowe mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu nie więcej niż 5%, mięso bez nastrzyków 18 kg - (0)
10 indyk-skrzydła mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu nie więcej niż 3% 23 kg - (0)
11 indyk-udziec mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu nie więcej niż 5%, mięso bez nastrzyków 36 kg - (0)
12 kabanosy drobiowe mięso z kurczaka, 100g produktu otrzymano z 87g mięsa z indyka, 44g mięsa wieprzowego, 16g miesa z kurczaka, 18 kg - (0)
13 karczek b/k mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 90 kg - (0)
14 kaszanka bez MOM nie mrożona, podroby zmielone bez kawałków. 18 kg - (0)
15 kiełbasa biała wieprz. min. 90% mięsa wieprzowego, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), parzona, 27 kg - (0)
16 kiełbasa krakowska parzona bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), wędzona i parzona, z piersi kurczaka, 100g produktu otrzymano ze 98g mięsa z fileta, może zawierać mięso wieprzowe, 36 kg - (0)
17 kiełbasa podwawelska min. 76% mięsa, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona, w osłonce jadalnej, 23 kg - (0)
18 kiełbasa salami 100g produktu otrzymano z 129g mięsa wieprzowego najwyższej jakosci 4 kg - (0)
19 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 100g produktu otrzymano z 129g mięsa wieprzowego najwyższej jakosci 14 kg - (0)
20 kiełbasa śląska min. 76% mięsa, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona, w osłonce jadalnej, 90 kg - (0)
21 kiełbasa toruńska min. 76% mięsa, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona, w osłonce jadalnej, 9 kg - (0)
22 kiełbasa zwyczajna min. 55% mięsa, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona, w osłonce jadalnej, 36 kg - (0)
23 kiełbasa żywiecka min. 76% mięsa, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona, w osłonce jadalnej, 23 kg - (0)
24 kiełbaski śląskie extra min. 76% mięsa, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), z mięsa wieprzowego, grubo rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona, w osłonce jadalnej, 18 kg - (0)
25 kości wędzone wieprzowe kości wieprzowe o wyczulanym zapach wędzonki 18 kg - (0)
26 krupniok bez MOM nie mrożona, podroby zmielone bez kawałków, w osłonce jadalnej 9 kg - (0)
27 kurczak św. mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 10% 40 kg - (0)
28 łopatka wieprzowa b/k mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 240 kg - (0)
29 mielonka typu smaczek min 80% mięsa z wieprzowiny, 55 kg - (0)
30 Mięso wieprzowe szynka sur. b/k mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 20 kg - (0)
31 mortadela min 80% mięsa z wieprzowiny, 18 kg - (0)
32 ogonówka wieprzowa min 80% mięsa z wieprzowiny, 40 kg - (0)
33 pachwina wędzona Boczek wędzony, parzony, paski – świeży, bez żeberek i bez skóry, powierzchnia czysta, lekko wilgotna, wyczuwalny smak wędzenia, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy; konsystencja: wilgotna, niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku 10 kg - (0)
34 parówki drobiowe bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie) min 93% mięsa z piersi z kurczaka,wędzone i parzone w naturalnej osłonce, o niskiej zawartości tłuszczu 85 kg - (0)
35 parówki śląskie wieprzowe bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie) min 93% mięsa wieprzowego z szynki 25 kg - (0)
36 pasztet pieczony wieprzowy Pasztecik drobiowo - wieprzowy, pieczony z foremki 500g 23 kg - (0)
37 podgardle surowe świeży,100 % mięsa, nie mrożony 9 kg - (0)
38 polędwica drobiowa 90% mięsa z indyka, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie) 36 kg - (0)
39 polędwica wędzona sopocka 90% mięsa z indyka, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie) 36 kg - (0)
40 polędwica z indyka 90% mięsa z indyka, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie) 27 kg - (0)
41 porcje rosołowe mięso świeże, nie mrożone, 180 kg - (0)
42 schab kruchy min 88% mięsa wieprzowego, (różne nazwy własne producentów) zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, 9 kg - (0)
43 schab pieczony min 80% mięsa z wieprzowiny, 9 kg - (0)
44 schab wieprzowy b/k mięso świeże, nie mrożone, gruby ,jednolity, zawartość tłuszczu nie większa niż 10%, mięso bez nastrzyków 68 kg - (0)
45 serdelki bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie) min 93% mięsa wieprzowego z szynki 45 kg - (0)
46 słonina świeża świeży, nie mrożony 10 kg - (0)
47 smalec kostka 250g opakowanie bez uszkodzeń 5 kg - (0)
48 szynka gotowana wieprz. min 88% mięsa wieprzowego, (różne nazwy własne producentów) zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, 65 kg - (0)
49 szynka indycza mięso z piersi kurczaka/indyka (90%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu 36 kg - (0)
50 szynka konserwowa wieprzowa min 80% mięsa z wieprzowiny, 45 kg - (0)
51 szynka krucha min 88% mięsa wieprzowego, (różne nazwy własne producentów) zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, 9 kg - (0)
52 szynka wędzona drobiowa mięso z piersi kurczaka/indyka (90%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu 5 kg - (0)
53 udka z kurczaka surowe mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 10% 120 kg - (0)
54 udka z kurczaka wędzone elementy z kurczaka o wyczuwalnym zapachu wędzonki nie mrożony 20 kg - (0)
55 wątróbka drobiowa świeża nie mrożona, bez wycieków 10 kg - (0)
56 wędzonka wieprzowa min. 90% mięsa wieprzowego, bez MOM (miesa oddzielonego mechanicznie), parzona, 10 kg - (0)
57 wołowina - rostbef b/k mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 5 kg - (0)
58 wołowina - szponder z/k mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 3 kg - (0)
59 wołowina b/k - pieczeniowa mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 9 kg - (0)
60 wołowina b/k-pręga mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 7 kg - (0)
61 wołowina- rostbef z/k mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 3 kg - (0)
62 wołowina z/k-antrykot mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków 3 kg - (0)
63 żeberka wieprzowe mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 40%, mięso bez nastrzyków 27 kg - (0)
64 żołądki drobiowe podroby świeże, oczyszczone, nie mrożone, bez wycieków 5 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Sukcesywna dostawa w terminie obowiązywania umowy tj. od 01.01.2024 r. do 31.12.2024 r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Formularz informacyjny - Formularz informacyjny zawiera informacje dodatkowe o Wykonawcy oraz wymagane oświadczenie Wykonawcy. Należy wypełnić zał. nr 2 i dołączyć do oferty (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Zał. nr 2_For._infor [...].docx

(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 218