Proceeding: 2/SZP/2020 ZAKUP I DOSTAWY MIĘSA ORAZ WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO W 2020 R.

Deadlines:
Published : 21-01-2020 15:08:00
Placing offers: 29-01-2020 08:30:00
Procedure: Ogłoszenie bez przyjmowania ofert/wniosków
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,

Zamawiający zamieszcza ogłoszenie o zamówieniu oraz SIWZ wraz z załącznikami.

Opis sposobu przygotowywania oferty Zamawiający zawarł w rozdziale X SIWZ.


Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
SIWZ 2SZP2020.pdf pdf 1041.06 2020-01-21 15:38:23 Proceeding
Zał. nr 1 do SIWZ.pdf pdf 5216.39 2020-01-21 15:38:29 Proceeding
Zał. nr 2 do SIWZ - wersja edytowana.docx docx 42.95 2020-01-21 15:38:41 Proceeding
Zał. nr 2 do SIWZ.pdf pdf 196.73 2020-01-21 15:38:47 Proceeding
Zał. nr 2a do SIWZ- wersja edytowana.xlsx xlsx 25.94 2020-01-21 15:38:52 Proceeding
Zał. nr 2a do SIWZ.pdf pdf 207.92 2020-01-21 15:39:12 Proceeding
Zał. nr 3 do SIWZ - wersja edytowana.docx docx 29.11 2020-01-21 15:39:16 Proceeding
Zał. nr 3 do SIWZ.pdf pdf 226.73 2020-01-21 15:39:20 Proceeding
Zał. nr 4 do SIWZ- wersja edytowana.docx docx 37.25 2020-01-21 15:39:24 Proceeding
Zał. nr 4 do SIWZ.pdf pdf 31.05 2020-01-21 15:39:28 Proceeding
Zał. nr 5 do SIWZ.pdf pdf 659.83 2020-01-21 15:39:31 Proceeding
Ogłoszenie o zamówieniu 2SZP2020.pdf pdf 7593.69 2020-01-27 15:22:33 Proceeding
informacja z otwarcia ofert.pdf pdf 98.87 2020-01-29 14:29:59 Public message
wybor EL-HURT.pdf pdf 708.4 2020-02-03 15:01:58 Public message

Announcements

2020-02-03 15:01 Marta Masiewicz Zamawiający zamieszcza informację o wyborze najkorzystniejszej oferty w części zamówienia nr 1 i 2

wybor EL-HURT.pdf

2020-01-29 14:29 Marta Masiewicz Informacja z otwarcia ofert wraz załącznikami

informacja z otwarci [...].pdf

The number of page views: 770