Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: 2232.6.2021 dostawy konserw mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych oraz artykułów spożywczych

Termin:
Zamieszczenia : 12-10-2021 16:50:00
Składania : 20-10-2021 08:00:00
Otwarcia : 20-10-2021 08:05:00
Tryb: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
SWZ konserwy, mięso, artykuły spożywcze.doc doc 355 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
OGŁOSZENIE 2021_BZP 00230149_01 (1).pdf pdf 138.92 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
SWZ konserwy, mięso, artykuły spożywcze.pdf pdf 708.75 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
Załącznik nr 1 do SWZ - formularz cenowy.xlsx xlsx 14.77 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
Załącznik nr 4 do SWZ - oświadczenie podmiotu udostępniającego zasoby.doc doc 49.5 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
Załącznik nr 5 do SWZ - projekt umowy.docx docx 20.94 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
Załącznik nr 5 do SWZ - projekt umowy.pdf pdf 369.71 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
Załączniki nr 2, 3 do SWZ - formularz ofertowy oświadczenia z art. 125 Ustawy.doc doc 103 2021-10-12 16:50:00 Postępowanie
informacja po otwarciu ofert 20 10 2021.pdf pdf 520.17 2021-10-20 15:28:19 Publiczna wiadomość
informacja po otwarciu ofert 20 10 2021.docx docx 13.9 2021-10-20 15:28:19 Publiczna wiadomość
wybór najkorzystnieszej oferty 2232.6.2021.docx docx 29.07 2021-10-22 12:09:57 Publiczna wiadomość
wybór najkorzystniejszej oferty 2232.6.2021.pdf pdf 1159.05 2021-10-22 12:09:57 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2021-10-22 12:09 Mariusz Duda W załączeniu informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

wybór najkorzystnies [...].docx

wybór najkorzystniej [...].pdf

2021-10-20 15:28 Mariusz Duda Nr sprawy: 2232.6.2021.
Dotyczy: postępowania prowadzonego w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt. 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U.
z 2019 r., poz. 2019 późn. zm.) - zwanej dalej „Ustawą”, na dostawy konserw mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych oraz artykułów spożywczych

INFORMACJA Z SESJI OTWARCIA OFERT

Działając na podstawia art. 222 ust. 5 Ustawy przedstawiam informację z sesji otwarcia ofert, która odbyła się w dniu 20.10.2021 r..

Zbiorcze zestawienie ofert:

Nr
oferty Nazwa wykonawcy Nr części/nazwa Wartość brutto oferty /zł/
1. KONSHURT spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Korfantego 26
2-208 Częstochowa 1 – konserwy mięsne 5183,75
2. Albo spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Lubelska 65
26-600 Radom 1 – konserwy mięsne 13769,49
2 – mięso i wędliny drobiowe 39583,01
3. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dąbrowa 6
26-332 Sławno 2 – mięso i wędliny drobiowe 49772,10
4. Wytwórnia Koncentratów Spożywczych DORO ul. Młyńska 30 88-100 Inowrocław 3 – artykuły spożywcze 21991,14


informacja po otwarc [...].pdf

informacja po otwarc [...].docx

2021-10-20 08:00 Komunikat Zamawiającego Kwota jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie całego zamówienia wynosi 72 000,00 zł brutto
Kwota jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie części 1 wynosi 7 000,00 zł brutto
Kwota jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie części 2 wynosi 39 000,00 zł brutto
Kwota jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie części 3 wynosi 26 000,00 zł brutto

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 434