Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Usługa cateringowa na potrzeby organizacji wydarzenia w Akademii Ignatianum w Krakowie – Uroczystość Święta Uczelni, 11 marca 2022 r.

Termin:
Zamieszczenia : 22-02-2022 15:10:00
Składania : 28-02-2022 12:00:00
Otwarcia : -
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Usługa

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku: - niewystarczających środków na realizację zamówienia, - zmianę zapotrzebowania Zamawiającego.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
zalacznik_nr_1_SOPZ.pdf pdf 614.74 2022-02-22 15:10:00 Postępowanie
zalacznik_nr_2_wzór_umowy.pdf pdf 807.2 2022-02-22 15:10:00 Postępowanie
załacznik_nr_3_informacja_RODO.pdf pdf 618.74 2022-02-22 15:10:00 Postępowanie
Zapytanie_ofertowe _catering_Święto_Uczelni.pdf pdf 520.57 2022-02-22 15:10:00 Postępowanie
zalacznik_1a_wykaz_usług.docx docx 12.94 2022-02-22 15:10:00 Kryterium
wyniki_04032022_www.pdf pdf 403.61 2022-03-04 17:38:54 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2022-03-04 17:38 Ewelina Granat Zamawiający - Akademia Ignatianum w Krakowie przekazuje (publikuje) w załączeniu wyniki postępowania na usługę cateringową na potrzeby organizacji wydarzenia – Uroczystość Święta Uczelni, 11 marca 2022 r, .prowadzonego w trybie zapytania ofertowego - informację o wyborze najkorzystniejszej oferty.

wyniki_04032022_www. [...].pdf

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 kompleksowa usługa cateringowa na potrzeby organizacji wydarzenia – Uroczystość Święta Uczelni, 11 marca 2022 r. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa cateringowa na potrzeby organizacji wydarzenia w Akademii Ignatianum w Krakowie - Uroczystość Święta Uczelni, 11 marca 2022 r. dla maksymalnie 80 osób, które odbędzie się 11 marca br. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do niniejszego Zapytania Ofertowego – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. Wymagania dotyczące sposobu realizacji zamówienia i pozostałe postanowienia zawiera Wzór umowy – załącznik nr 2 do niniejszego Zapytania Ofertowego. 1 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.3130 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 50% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew do 14 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Przedmiot zamówienia będzie realizowany w dniu 11.03.2022 r., od godz. 12:00 do godz. 15:00 Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia pełnej gotowości do świadczenia usługi (serwowania posiłków i napojów w miejscu świadczenia usługi) odpowiednio wcześniej, najpóźniej na 30 minut przed terminem. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty po stronie wykonawcy, w szczególności koszty surowców i materiałów, koszty osobowe, koszty urządzeń i sprzętów, koszty transportu, koszty utrzymania porządku w trakcie realizacji usługi, koszty sprzątania po usłudze, koszty wywozu i utylizacji odpadów/ śmieci, wszelkie opłaty, narzuty, podatki, koszty zw. z ubezpieczeniem. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 Warunek udziału w postępowaniu - posiadanie uprawnień do prowadzenia działalności - O udzielenie zamówienia może się ubiegać Wykonawca, który wykaże, że posiada aktualną decyzję właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego dot. zakładu przygotowującego posiłki, o której mowa w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 ), że: -obiekt spełnia wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji i obrocie środkami spożywczymi; -Wykonawca może produkować i obracać żywnością, czyli wykonywać i dostarczać posiłki na zewnątrz. Zamawiający dokona oceny spełniania powyższego warunku na zasadzie spełnia/nie spełnia w oparciu o oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz kopii decyzji terenowo właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego. Proszę potwierdzić wpisując "Spełniam" i załączyć kopię decyzji terenowo właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego. (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
6 Wyliczenie ceny oferty - Należy potwierdzić zamawiany zakres zamówienia i załączyć wyliczenie ceny ofertowej w rozbiciu na netto i brutto za 80 osób, w tym podać cenę za 1 osobę. Kalkulację należy sporządzić wg własnego wzoru, byle z uwzględnieniem wymaganych składników ceny, w tym należy podać cenę za 1 osobę. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" i załączyć wyliczenie ceny. (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
7 RODO - Oświadczamy, że wypełniliśmy obowiązki informacyjne przewidziane w art. 13 lub art. 14 RODO 1 wobec osób fizycznych, od których dane osobowe bezpośrednio lub pośrednio pozyskaliśmy w celu ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego w niniejszym postępowaniu. Proszę wpisać odpowiednio "TAK" lub "nie dot." (0)
8 Doświadczenie wykonawcy w organizowaniu cateringów 50% Wykonawca na potrzeby przyznania punktów w ramach kryterium „Doświadczenie wykonawcy w organizowaniu cateringów” przedstawi wykaz usług gastronomicznych dla grupy zorganizowanej, liczącej nie mniej niż 80 osób, a usługi te zostały wykonane lub są wykonywane należycie, z okresu ostatnich 2 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie (w przypadku świadczeń okresowych również dopuszcza się również realizowane zamówienia/ umowy w toku) (tj. odrębne kontrakty). Wymagane jest by rodzaj wykazanych usług stanowił oprawę spotkań o charakterze konferencji krajowych i/ lub międzynarodowych i/ lub szkoleń i/ lub spotkań dyplomatycznych i/ lub biznesowych. Zamawiający nie uzna wykazania się doświadczeniem w zakresie obsługi takich jednostek jak szpitale, szkoły, przedszkola, żłobki, bufety oraz inne miejsca zbiorowego żywienia, gdzie posiłki są organizowane jako wyżywienie całodzienne, stałe, ciągłe i powtarzające się. Proszę załączyć wykaz usług wg wzoru z Załącznika nr 1a do Zapytania Ofertowego. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

zalacznik_1a_wykaz_u [...].docx

(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 305